-- OGLAŠEVANJE --

Ostal brez vozniškega

Zagorski policisti so minulo soboto pri nadzoru cestnega prometa zaustavili voznika osebnega avtomobila ter pri preizkusu alkoholiziranosti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola.

-- OGLAŠEVANJE --

Kršitelju so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zoper njega uvedli postopek o prekršku z obdolžilnim predlogom na pristojnem okrajnem sodišču.

Na interventno številko 113 je v nedeljo poklical Zagorjan ter naznanil, da ga je znana oseba udarila. Policisti v zvezi omenjenega dogodka še zbirajo potrebna obvestila.

Voznica se je umikala in trčila

Hrastniški policisti so bili včeraj, okrog 15. ure, obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki jo je povzročil neznani voznik z neznanim vozilom pri srečanju z voznico osebnega avtomobila Peugeot. Zaradi premajhne bočne razdalje pri srečanju je voznica zapeljala skrajno desno in pri tem trčila v kovinski jamski podpornik, ki je bil zabit v bankino. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Parkiral na mestu za invalide

Trboveljski policisti so bili minuli petek obveščeni o tatvini denarnice v stanovanju; policisti še zbirajo obvestila. Okrog 17.45 ure so bili policisti obveščeni o zaparkiranju oziroma nepravilnem parkiranju na prostoru za invalide; kršitelju je bilo izdano obvestilo o prekršku. V nedeljo okrog 23. ure so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kršitelju so zaradi glasne glasbe izrekli opozorilo. Policisti so včeraj, okrog 11. ure, obravnavali kaznivo dejanja poškodovanje tuje stvari, in sicer so neznanci poškodovali lak na vozilu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --