25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoOstal brez vozniškega

Ostal brez vozniškega

Zagorski policisti so minulo soboto pri nadzoru cestnega prometa zaustavili voznika osebnega avtomobila ter pri preizkusu alkoholiziranosti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola.

Kršitelju so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zoper njega uvedli postopek o prekršku z obdolžilnim predlogom na pristojnem okrajnem sodišču.

Na interventno številko 113 je v nedeljo poklical Zagorjan ter naznanil, da ga je znana oseba udarila. Policisti v zvezi omenjenega dogodka še zbirajo potrebna obvestila.

Voznica se je umikala in trčila

Hrastniški policisti so bili včeraj, okrog 15. ure, obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki jo je povzročil neznani voznik z neznanim vozilom pri srečanju z voznico osebnega avtomobila Peugeot. Zaradi premajhne bočne razdalje pri srečanju je voznica zapeljala skrajno desno in pri tem trčila v kovinski jamski podpornik, ki je bil zabit v bankino. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Parkiral na mestu za invalide

Trboveljski policisti so bili minuli petek obveščeni o tatvini denarnice v stanovanju; policisti še zbirajo obvestila. Okrog 17.45 ure so bili policisti obveščeni o zaparkiranju oziroma nepravilnem parkiranju na prostoru za invalide; kršitelju je bilo izdano obvestilo o prekršku. V nedeljo okrog 23. ure so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kršitelju so zaradi glasne glasbe izrekli opozorilo. Policisti so včeraj, okrog 11. ure, obravnavali kaznivo dejanja poškodovanje tuje stvari, in sicer so neznanci poškodovali lak na vozilu.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X