4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoOgnjeni fantje predali sredstva

Ognjeni fantje predali sredstva

Sredstva zbrana s prodajo ognjevitega koledarja narejenega pod gasilsko taktirko so včeraj predali Tamari.

Trboveljski gasilci so predali sredstva od prodaje 500 izvodov dobrodelnega koledarja za leto 2016.

ognjeni fantje, predaja 2016

V učilnici Prostovoljnega gasilskega društva Trbovlje-mesto so pripravili zaključek humanitarnega dela projekta. Zbrali so se ognjeni fantje, predsednik in poveljnik PGD Trbovlje-mesto, sekretarka DPM Trbovlje Lavra Izgoršek ter seveda njihova izbranka Tamara Mrkun s svojci. Tamara je že bila na terapiji v Nemčiji, njeno zgodbo pa najdete tudi na ZON.si!

Rezultati Tamarine terapije se bodo pokazali predvidoma v mesecu juniju. Z ‘ognjenim’ prispevkom v višini 2.000 evrov so Trboveljčani pripomogli, da se bo lahko terapije v tujini udeležila tudi naslednje leto. “Tamara, želimo ti vse lepo!” so v en glas dejali gasilci.

Tretje leto zapored, sedaj pa konec?

ognjeni fantje koledar1

Projekt ognjenih fantov poteka tretje leto zapored, pojasnjujejo gasilci. Dvema trboveljskima družinama v stiski in mladenki Tamari so tako podarili 6.000 evrov. Poleg dobrodelne note del sredstev od prodanih koledarjev namenijo tudi za nepogrešljivo osebno zaščitno opremo operativnih gasilcev. Sandi Lepoša je v imenu vseh gasilcev hvaležen za nakup koledarja. Naslednje leto koledarja ne bo, nas je šokiral z izjavo Lepoša. A hitro dodal, da ni strahu da gasilci ne bi več nadaljevali z dobrodelnostjo. Vzeli si bodo leto za počitek, nato pa bodo projekt, kot je dejal “prevetrili” in lahko pričakujemo nekaj boljšega in povsem novega. Mi komaj čakamo, pa vi?

ognjeni fantje koledar2

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...