-- OGLAŠEVANJE --

Oglejte si zmagovalni projekt v zasavski regiji

-- OGLAŠEVANJE --

V okviru dneva odprtih vrat ‘EU projekt, moj projekt’ bo v soboto, 10. junija, potekala predstavitev projekta, izvedenega z evropskimi sredstvi, Kompetenčni center za razvoj kadrov KOC Steklar.

Kompetenčni center je omogočal razvoj modela kompetenc, s pomočjo katerega so v Steklarni 088Hrastnik začeli s sistematičnim razvojem kompetenc zaposlenih. Konzorcij podjetij se je leta 2010 uspešno prijavil na razpis Sklada RS za razvoj kadrov in štipendije za sofinanciranje vzpostavitve in delovanja kompetenčnih centrov za razvoj kadrov v obdobju 2010 do 2013. Za vzpostavitev kompetenčnega centra je bilo konzorciju odobrenih nekaj več kot 208.000 evrov, sredstva pa je v celoti prispeval Evropski socialni sklad.

Predstavitev mentorskega sistema, ogled proizvodnje embalažnega stekla in zabavno druženje

Na predstavitvi projekta Steklarne Hrastnik bo od 12. do 13. ure potekala predstavitev razvoja kompetenc, izobraževanja in mentorskega sistema Steklarne Hrastnik. Sledila bo predstavitev izkušenj posameznikov in mentorskih parkov v procesu mentorstva ter zabavna demonstracija prenosa znanj. Predstavili bodo tudi uspešno izvedene projekte s pomočjo znanja, ki se je generiralo na osnovi kompetenc in mentorskih parov.

Med 12. in 15. uro bo na vrsti ogled trgovine GlaSHuta in proizvodnje embalažnega stekla, preizkusili se boste lahko tudi v kreativnem risanju na steklo in si ogledali demonstracijo laserskega risanja na steklo. Sledilo bo zabavno druženje: nastopili bodo skupina Tabu in Mažorete Steklarske godbe, poskusiti bo mogoče brezplačne zasavske dobrote in koktajle.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --