21.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoOd ponedeljka vse lekarne po ustaljenem urniku, priporočljiva uporaba zaščitne maske!

Od ponedeljka vse lekarne po ustaljenem urniku, priporočljiva uporaba zaščitne maske!

Potem ko so zaradi povečanih okužb s COVID-19 med zaposlenimi morali prilagoditi obratovalni čas lekarn, Zasavske lakarne zdaj obveščajo, da bodo s ponedeljkom vse enote spet obratovale po ustaljenem urniku. 

Zasavske lekarne imajo v vseh treh občinah šest enot, v vsaki občini po dve. V Trbovljah lekarna Center med tednom dela med 7. in 19. uro, lekarna Trbovlje pri zdravstvenem domu pa še pol ure dlje. Ob sobotah sta obe lekarni odprti med 7. in 13. uro, enota pri ZD pa je edina dežurna med vsemi šestimi enotami.

Lekarna v Zagorju

V Zagorju lekarna od ponedeljka do petka prav tako dela med 7. in 19.30 uro, ob sobotah pa med 7. in 13. uro. Na Izlakah je lekarna odprta ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7. in 14. uro, ob torkih in četrtkih pa med 12. in 19. uro.

V Hrastniku lekarna deluje med tednom med 7. in 19.30 uro ter ob sobotah med 7. in 13. uro, na Dolu pri Hrastniku pa ob ponedeljkih med 12. in 19. uro, od torka do petka pa med 7. in 14. uro. 

Da bi se v prihodnje izognili podobnim situacijam, kot so jo imeli zaradi povečanih okužb v preteklem tednu, v Zasavskih lekarnah občane prosijo, naj v lekarne ne hodijo, če so okuženi s koronavirusno boleznijo, niti če o tem samo sumijo. Teste za samotestiranje na COVID-19 in druge izdelke naj prevzamejo samo zdravi člani družine, pri čemer je priporočljivo, da lekarno obiščejo z zaščitno obrazno masko. 

 

 

Naročnik obvestila je Zasavske lekarne Trbovlje. 

SORODNI ČLANKI:

Zasavske lekarne obveščajo: Zaprta enota in spremenjen delovni čas

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zaprtje hrastniškega bazena letos 3 tedne prej kot ponavadi

Bazen Hrastnik, ki deluje pod okriljem javnega zavoda KRC Hrastnik, bo letos - iz več razlogov - svoja vrata zaprl predčasno.  Tokrat bo bazen zaprt...
X