17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoObljuba o novih delovnih mestih drži. Iščejo sodelavce!

Obljuba o novih delovnih mestih drži. Iščejo sodelavce!

Številne novosti v zasavskem startup podjetju Chipolo. Novi izdelki, novi prostori, iščejo tudi nove sodelavce.

Zasavski Chipolo je pred nekaj dnevi na trg poslal dva nova produkta Chipolo Classic in Chipolo Plus. Iskanje izgubljenih predmetov bo tako še lažje in hitrejše, obljubljajo. Poleg tega se je podjetje pred kratkim preselilo: “Že 14 dni smo v novih, prenovljenih prostorih, v stavbi bivše Iskre v Trbovljah, kjer domuje tudi Katapult,” pravi direktor Chipola Primož Zelenšek.

Ponovno zaposlujejo

Primož Zelenšek
Primož Zelenšek

Chipolo ponovno zaposluje. “Imamo odprta delovna mesta in iščemo mobilne razvijalce za iOS in Android platformo, ki bodo razvijali aplikacije na Android/iOS platformi in gradili največjo Chipolo skupnost,” je povedal Zelenšek. Od bodočih sodelavcev pričakujejo odlično poznavanje programskih jezikov java, c++ (android), swift, objective c (iOS), izkušnje z razvijanjem mobilnih aplikacij, znanje angleškega jezika, komunikativnost in samoiniciativnost ter sposobnost ekipnega dela. Nudijo dolgoročno delovno razmerje, prijetno in dinamično delovno okolje, možnost strokovnega in osebnega razvoja ter pridobivanje mednarodnih izkušenj.

Zaposlili jih bodo vsaj še 5

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...