-- OGLAŠEVANJE --

Objestnež s palico ogrožal promet

-- OGLAŠEVANJE --

Pretekli petek so bili zagorski policisti obveščeni o treh prometnih nesrečah I. kategorije s pobegom na parkirišču. V Trbovljah so okrog 18.45 prijeli storilca, ki je kradel v trgovini. Proti njemu bodo podali kazensko ovadbo.

Minulo soboto so okrog 2.50 ustavili voznika osebnega vozila, ki je napihal 0,68 g/ml alkohola. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog. Okrog 19. ure so policiste spet obvestili o tatvini v trgovini, ki naj bi jo izvršil isti storilec kot v petek. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vrgel vejo v avto

Okrog 18. ure je mladoletnik na območju Izlak v vozilo med vožnjo vrgel vejo in ga poškodoval. Nastalo je za okoli 300 evrov škode. V nedeljo okrog 17. ure je na Koloniji 1. maja v Trbovljah občan kršil javni red in mir, razgrajal je v stanovanjskem bloku. Ker ni upošteval ukaza policista, da se umiri, in bil pod vplivom alkohola, so ga pridržali na policijski postaji in mu izdali plačilni nalog.

Odnesli cigarete

V Hrastniku so bili policisti v nedeljo okoli 2.30 obveščeni, da je neznani storilec vlomil v trgovino na Novem Logu. Razbil je steklo na vratih in odnesel več škatlic cigaret različnih znamk. Povzročil je okoli 300 evrov škode. Policisti vlomilca še iščejo. Na isti dan okoli 10. ure so v Zagorju policisti posredovali na Prešernovi cesti zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Šlo naj bi za nasilje v družini.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --