-- OGLAŠEVANJE --

Občina bo razdelila več kot četrt milijona evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Odprti so javni razpisi občine Zagorje, s katerimi bo sofinancirala kulturo, šport, kmetijstvo, turizem, veterane, invalide in dodatne programe osnovnih šol.

Za ljubiteljsko kulturno dejavnost je v letošnjem letu na voljo 40.000 evrov, prijave sprejemajo do 12. februarja. Za športne programe bo občina namenila 79.000 evrov, za sofinanciranje ekip državnih tekmovanj pa 52.000 evrov. Razpisa sta odprta do 1. oziroma 2. februarja.

Največ za šport in kmetijstvo

Do 2. februarja so odprte tudi prijave na razpisa za sofinanciranje veteranskih in častniških organizacij ter invalidnih in humanitarnih organizacij. Na prvem je na voljo 8.000 evrov, na slednjem pa 13.300 evrov. Za sofinanciranje dodatnih programov osnovnih šol občina namenja 32.000 evrov, šole se lahko prijavijo do 1. februarja. Za delovanje turističnih društev je na voljo 5.500 evrov, prijaviti se morajo do 14. februarja.

Za sofinanciranje društev na področju kmetijstva pa je na voljo 5.900 evrov, prijave so možne do 21. februarja. Občina bo tudi letos razdelila sredstva za ukrepe na področju kmetijstva in podeželja, in sicer je za posodabljanje kmetijskih gospodarstve na voljo 31.100 evrov, za urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov pa 12.900 evrov. Prijave je potrebno oddati do 28. januarja.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --