-- OGLAŠEVANJE --

Z eno vozovnico na vlak in bus

Zasavski dijaki in študenti bodo lahko v novem šolskem letu za potovanje v šolo in nazaj preizkusili pilotni sistem integriranega javnega potniškega prometa (IJPP). 

-- OGLAŠEVANJE --

Nova subvencionirana vozovnica IJPP je enotna elektronska vozovnica, ki jo lahko upravičenec uporablja za prevoz z vlakom, medkrajevnim avtobusom in tudi z mestnim avtobusom v Ljubljani in Mariboru. V sistemu za zdaj delujejo mestna prevoznika v Ljubljani in Mariboru ter 35 prevoznikov, ki izvajajo medkrajevni linijski promet, tudi Integral Zagorje in Izletnik Celje.

Za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih

Predprodaja enotnih subvencioniranih vozovnic za šolsko leto 2016/17 se za dijake in udeležence izobraževanja odraslih prične v ponedeljek, 29. avgusta, za študente pa predprodaja subvencioniranih vozovnic za 10 voženj na mesec za september za šolsko leto 2015/2016. Vlogo za vozovnico lahko izpolnite tudi preko spleta.

Vrednost celotnega projekta je 3,96 milijona evrov, v petih letih pa bodo za vzdrževanje namenili še dober milijon evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --