-- OGLAŠEVANJE --

Nova priložnost za zaposlitev

-- OGLAŠEVANJE --

1,2 milijona evrov je na voljo za Zasavce, ki se bodo v letu 2018 vključili v javna dela. Ponudbe na Zavodu za zaposlovanje sprejemajo od 10. novembra do porabe sredstev, vendar najdlje do 30. aprila 2018.

V Trbovljah 85 % sofinanciranje plač

Na območni službi Trbovlje bo 420.000 evrov na voljo za socialno področje, 360.000 evrov za programe za vključitev oseb s I-V ravnijo izobrazbe in 420.000 evrov za druga področja.

Delež sofinanciranja plače za udeležence javnih del je odvisen od stopnje brezposelnosti v posamezni občini. Javna dela bodo tako v Trbovljah financirana 85 %, v Hrastniku 75 %, v Zagorju 65 % in v Litiji 55 %.

Sestanek s potencialnimi izvajalci in naročniki javnih del v Trbovljah bo v petek, 27. oktobra, ob 9. uri, v veliki sejni sobi na Občini Trbovlje.

Vključili 4.500 dolgotrajno brezposelnih

V letu 2018 nameravajo v javna dela vključiti 4.500 dolgotrajno brezposelnih Slovencev, za kar je namenjenih 25 milijonov evrov. Ciljna skupina so dolgotrajno brezposelni, ki so na zavodu prijavljeni več kot 2 leti. Javna dela se bodo izvajala na področju kmetijstva, vzgoje in izobraževanja, okolja in prostora, kulture, socialnega varstva in na drugih programih javnih del.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --