25.9 C
Trbovlje
petek, 23. julija 2021
ZON.si1+1=2Nina Jelen izbranka Slovenije med najboljšimi učitelji sveta

Nina Jelen izbranka Slovenije med najboljšimi učitelji sveta

Izmed izbranih slovenskih učiteljev je danes kot najboljša v okviru projekta »Učitelj sem! Učiteljica sem!« postala Nina Jelen, učiteljica iz OŠ Ivana Skvarče.

Projekt, ki izpostavlja odlične zgodbe slovenskih učiteljev, ki s svojo inovativnostjo, predanostjo učencem in odgovornostjo pišejo izjemne zgodbe, so danes razglasili zmagovalko slovenskega izbora, ki se bo udeležila svetovnega izbora za najboljšega učitelja Global Teacher Prize.

O Nini smo pisali že mnogokrat in očitno še bomo. Nekaj časa je za naš portal ustvarjala tudi blog Ninarije, pa ji je pri vsem kar počne, za to zmanjkalo časa. Leta 2018 smo jo uvrstili med tri Rudarske princese, v zadnjih letih pa jo najdemo kot pisateljico, učiteljico, predavateljico in nenazadnje z vsemi svojimi idejami kot inovatorko, ki svoje znanje vestno predaja mlajšim generacijam.

A vas zanima, kako se je učiteljica Nina, ki rada kaj napiše tudi o svoji družini, zaljubila v Tomaža? Skrivnosti je izdala na ZON.si. KLIKNI TUKAJ!

Šolo ves čas nosim s seboj

Učiteljica, ki je sedaj osvojila še Evropsko unijo

“Da se jim ti drugačni, ne zdijo več drugačni.”

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...