-- OGLAŠEVANJE --

Na Zasavje Open v dvojicah najboljša domača igralca

Prvi profesionalni teniški turnir v Zasavju je zaključen. Med odličnimi igralci s celega sveta, sta na hrastniškem igrišču zmago v parih slavila domača igralca.

-- OGLAŠEVANJE --

V soboto je na teniškem igrišču v Hrastniku potekal finale dvojic mednarodnega teniškega turnirja Zasavje Open. Komaj 15-letni hrastniški teniški as Žiga Šeško in njegov nekdanji trener Nik Razboršek sta z zmago nad slovenskim Davis Cup reprezentantom Janom Kupčičem in njegovim hrvaškim soigralcem Nikolo Bašićem dosegla prvo mesto med dvojicami.

Uspeh je toliko bolj izjemen, ker je bil to Šeškov prvi nastop na profesionalnem mednarodnem turnirju. Ob zmagi je povedal, da je izjemno vesel, da je bil deležen tako močne spodbude hrastniškega občinstva, saj se je ob teniškem igrišču med dvobojem zbralo res veliko gledalcev in navijačev.

Na trboveljskem igrišču pa je včeraj pokal dvignil še Nemec Luca Wiedenmann, ki je v finalnem dvoboju premagal Švicarja Miko Brunolda.
Teniški turnir serije WTT Zasavje Open je bil prvi mednarodni turnir v Zasavju, ki so ga s skupnimi močmi več kot uspešno organizirali zveza Tenis Slovenija, Tenis klub Hrastnik in Teniški Klub Trbovlje ob podpori Občine Hrastnik in Občine Trbovlje.

Foto: Marko Žilnik

15-letni Hrastničan Žiga po turnirjih v Tuniziji, Cipru in na Kostariki ta teden igra v Hrastniku in Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --