-0.8 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoNa treh lokacijah ukradli za 1300 evrov parfumov in kozmetike

Na treh lokacijah ukradli za 1300 evrov parfumov in kozmetike

Minuli torek so hrastniški policisti zabeležili tatvino artiklov iz trgovine, ob čemer sta neznana storilca odtujila šest parfumov v vrednosti nekaj čez 500 evrov. Dan pozneje, v sredo, so policisti, tokrat trboveljskega policijskega okoliša, znova obravnavali tatvino kozmetike (vredne nekaj čez 400 evrov), prav tako pa so bili o istovrstnem kaznivem dejanju obveščeni še zagorski policisti včeraj, ko je bila znova izvedena tatvina parfumov, tudi v vrednosti nekaj čez 400 evrov.

Na območju PP Trbovlje so sicer v sredo zabeležili še kršitev na javnem kraju, ko se je na urgenci v Trbovljah občanka nespodobno vedla in žalila osebje, zaradi česar ji je bil izdan plačilni nalog, včeraj pa so obravnavali vlom v hišo, pri katerem je storilec razbil okno ter vstopil v notranjost pritličnega stanovanja in ga pregledal, pri tem pa odtujil računalnik in zlatnino v skupni vrednosti okoli 1000 evrov. Zabeležili so tudi poskus vloma v prostore društva, kjer pa do odtujitev česarkoli ni prišlo.

Navzoči so bili tudi po prometni nesreči, v kateri je bil udeležen motorist – ta je vozil iz smeri Ravenske vasi proti Bevškem ter zaradi neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom ter padel in se lažje poškodoval, pri redni kontroli prometa v nočnem času so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli vozilo 21-letnemu vozniku.

PP Litija:

V sredo, 4. maja, so obravnavali dogodek, kjer je spuščen pes ugriznil konja v ograjenem
pašniku. Ko bo ugotovljen lastnik psa, sledi zoper lastnika ukrep po Zakonu o zaščiti živali. Včeraj so zabeležili v trgovini v Litiji tatvino alkoholnih pijač v skupni vrednosti okoli 800 evrov, v večernem času (nekaj po 20. uri) pa je v Štangarskih poljanah prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki se je na prednostno cesto vključil brez, da bi se prepričal, da lahko to varno stori in izsilil prednost vozniku, ki je pripeljal po prednostni cesti. Trk je povzročil lažje poškodbe na obeh voznikih in dveh potnikih v vozilu.

PP Hrastnik:

Policisti hrastniškega policijskega območja so bili v torek, 3. maja, obveščeni, da si je moški na vikendu pri delu s kotno brusilko poškodoval prste. Poškodovani je v bolnišnici, policisti pa z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Včeraj so obravnavali spor med občanoma, na račun česar bo zaradi drznega in nasilnega
vedenja po zbranih obvestilih zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep, zabeležili pa so tudi tatvino pokrovčka za pranje žarometov – neznani storilec je pri tem poskušal odtujiti še plastični del vzvratnega ogledala na vozilu in povzročil materialno škodo v višini okoli 200 evrov.

PP Zagorje:

Zagorski policisti so včeraj obravnavali poškodovanje pnevmatike vozila, uvodoma omenjeno krajo parfumov in zabeležili tudi kršitev javnega reda in miru, v katerem je prišlo do spora med družinskimi člani. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bi lahko za zapuščene živali poskrbeli v novem zasavskem zavetišču?

Župani so si enotni, da je potrebno iskati rešitve glede zapuščenih živali. Občine, ali celo natančneje odgovorna oseba občine je tudi denarno odgovorna, če...