14.8 C
Trbovlje
ponedeljek, 3. oktobra 2022
ZON.siAktualnoNa trboveljski občini iščejo pripravnika - rok za prijavo danes!

Na trboveljski občini iščejo pripravnika – rok za prijavo danes!

Občina z razpisom daje možnost za prvo zaposlitev. Pripravnik je namreč oseba, ki nima ustreznih delovnih izkušenj in prvič sklene pogodbo o zaposlitvi. Za pripravnika se šteje tudi oseba, ki sklene delovno razmerje in se usposablja za opravljanje dela, če je bila predhodno že zaposlena in še ni končala pripravniške dobe oziroma si ni pridobila dovolj ustreznih delovnih izkušenj za zasedbo delovnega mesta, ustreznega njeni izobrazbi. Pripravnik se sprejme v delovno razmerje za določen čas trajanja pripravniške dobe.

Kandidati, ki se bodo prijavili na razpis, morajo imeti najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja) oz. visokošolsko strokovno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) oz. visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja), smer: pravo, ekonomija, upravna.

Naloge trboveljskega pripravnika bodo čim bolj samostojno opravljanje nalog, izvedba postopkov, priprava gradiv, vodenje evidenc, priprava enostavnejših analiz, strokovnih gradiv in informacij z delovnega področja. Obenem pa naj bi pripravnik tudi organiziral in vodil sestanke, razgovore, poslovne dogodke, organiziral prireditve in se usposabljal v zvezi s poslovnimi dogodki občine ter izvajal predpisano pisarniško poslovanje.

Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas 8 mesecev, za čas
opravljanja pripravništva, s polnim delovnim časom. Zainteresirani lahko vlogo pošljejo na Občino Trbovlje še danes do polnoči.

Na občini iščejo pripravnika

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X