-- OGLAŠEVANJE --

Na festivalu učenja tudi uspešne zasavske zgodbe

-- OGLAŠEVANJE --

Jutri bo prvič v Zasavju nacionalno odprtje 22. tedna vseživljenjskega učenja.

Slavnostno odprtje vseslovenskega festivala učenja, ki spodbuja vse generacije, bo ob 11. uri, v Delavskem domu Trbovlje. Udeležila se ga bo tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič.

Priznanje zagorskim prostovoljcem

Osrednji del programa bo namenjen dobitnikom priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2016. Nagrade bodo prejeli raper Zlatko iz Ljubljane, Vinko Hlebš iz Tržiča, Janja Urbiha iz Starega trg pri Ložu, Hiša eksperimentov iz Ljubljane in mladi prostovoljci, izvajalci aktivnosti v Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi.

Predstavili uspešne lokalne zgodbe

Od 10. do 13. ure Predstavitev uspešnih lokalnih zgodb, spodnja avla DDT: Trbovlje, novomedijsko mesto, Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje, Hiša eksperimentov Ljubljana, Mladinski center Trbovlje, Mladinski center Zagorje ob Savi (Medgeneracijsko središče), Srednja šola Zagorje, Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje, Sos-šola, Spacelink, Večgeneracijski center Zasavje, Zasavska ljudska univerza, Zoyo Baby, Ironate.

Od 10. ure naprej Likovna razstava, zgornja avla DDT: Razstava Vinka Hlebša, nagrajenca Andragoškega centra Slovenije.

Od 9. ure do 13.30 predstavitev Hiške eksperimentov v prostorih OŠ Ivana Cankarja v Trbovljah za učence.

Od 13.30 do 16.ure predstavitev Hiške eksperimentov v prostorih OŠ Ivana Cankarja v Trbovljah za preostale zainteresirane Zasavčane.

Dogodek organizira Zasavska ljudska univerza v sodelovanju z Delavskim domom Trbovlje pod okriljem Andragoškega centra Slovenije in podpori Ministrstva za znanost šolstvo in šport.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --