-- OGLAŠEVANJE --

Na dražbi še ena, nekdaj uspešna zagorska zgodba

-- OGLAŠEVANJE --

Konec januarja bo na javni dražbi premično premoženje zagorskega podjetja Ultra – v stečaju. Naprodaj bo umetniška slika akademskega slikarja Franceta Miheliča brez naslova (Himere, Parke) po izklicni ceni 6.400 evrov. Cenitev slike je opravil Aleksander Bassin. Prva javna dražba oktobra lani je bila neuspešna.

Po besedah stečajne upraviteljice Anje Jandrok bo v roku meseca in pol ponovno na dražbi tudi poslovni prostor podjetja Ultra – v stečaju na Cesti Otona Župančiča 23a in 23b v Zagorju in pa športni objekt. Novembra lani so 3.000 kvadratnih metrov velik športni objekt poskušali prodati na javni dražbi za 280.000 evrov, nova izklicna cena bo 196.000 evrov. Za poslovni prostor pa naj bi bila nova izklicna cena 332.000 evrov.

Naprodaj tudi športni objekt Ultre, vir: Piso

Naprodaj tudi teniški igrišči

Športni objekt, to sta dve pokriti teniški igrišči z gostinskimi in poslovnimi prostori in pripadajočim zemljiščem, je sicer trenutno v najemu, eden od najemnikov je Nogometni klub Zagorje. “Kljub najemu bo objekt ponovno naprodaj. Morebitni kupec pa bo dobil proste nepremičnine brez najemnikov, saj najem velja za določen čas ali do prodaje,” poudarja Jandrokova.

Za hčerinsko družbo Ultra E pa je bil konec lanskega leta podan predlog za zaključek stečajnega postopka in razrešitev upravitelja Janeza Pustatičnika. Na poziv sodišča upnikom za prevzem neunovčene stečajne mase, skupni znesek znaša 2.281 evrov, se 17. oktobra lani ni javil nihče. Sredstva namreč ne zadoščajo niti za vračilo predujma, zato poplačila terjatev upnikov ni mogoče izvesti.

SORODNI ČLANKI:

Zagorska Ultra v stečaj

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --