-- OGLAŠEVANJE --

Most zaprt, kmalu ojačan

Zakaj zapora na lesenem mostu pri stari pekarni, ste spraševali bralci. 

-- OGLAŠEVANJE --

Zapora poteka sočasno z urejanjem trboveljske vpadnice, izvemo na občini Trbovlje, kjer bodo most ojačali in izboljšali varnost vožnje po njem. Nov most pa je v planu šele za prihodnje leto.

Naslednji teden dela na vpadnici pri Lidlu

Dela na regionalni cesti, ki pelje v Trbovlje se bodo v naslednjem tednu nadaljevala od Lidla v smeri proti cementarni, pojasnijo na občini, kjer so z izvajalcem AGM Nemec dogovorjeni, da bodo most odprli v ponedeljek, ko se bo zapora regionalke postavila pri Lidlu in bo čez most možen obvoz.

Semaforji ostajajo pri cementarni, ker bodo dela potekala tudi na tem odseku, le da bo tam jutri in v petek zaradi večje prometne konice med 13. in 17. uro ročno usmerjanje prometa.

Nov lesen most (morda) prihodnje leto

Spomnimo, lesen most je problematičen že dolgo. Vsake toliko se kdo nasadi na kakšno desko, preluknja gumo ali poškoduje podvozje. Ne obnova, ampak gradnja novega mostu je načrtovana, so nam letos februarja povedali na občini Trbovlje. A gradnja ne bo potekala sočasno z obnovo vpadnice. (Več TUKAJ)

Investicijo si občina želi izvesti v prihodnjem letu v sodelovanju z RTH, ki je postavitelj mostu do industrijske ceste, ki je bila prav tako urejena s strani RTH in v njihovi lasti. Stroški vseh del bodo vrtoglavi, znašali naj bi več kot milijon evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --