-- OGLAŠEVANJE --

Mladi v Hrastniku – sodelujte pri oblikovanju prihodnosti vašega mesta!

-- OGLAŠEVANJE --

Oblikovalo se bo posvetovalno telo, sestavljeno iz mladih starih med 15 in 29. Ti bodo dokončno oblikovali in potrdili strategijo za mlade – seveda pa bodo imeli tudi možnost spremljati izvajanje zadanih ciljev.

V mandatnem obdobju 2022–2026 se bo nadaljevalo z oblikovanjem in potrditvijo Strategije za mlade, v kateri je opredeljeno vsebinsko in finančno delovanje Občine Hrastnik na področju mladine. Kot pravijo na Občini Hrastnik je pri pripravi treba raziskovati želje in potrebe mladih z različnih področij življenja in dela v občini ter analizirati obstoječe stanje na področju mladine v Hrastniku. “Naš skupen cilj je strategijo za mlade zasnovati kot praktičen in uresničljiv dokument, kot orodje, namenjeno spodbujanju dejavnosti mladih, ki bo pomagalo iz kvantitete ponudbe zagotoviti kvaliteto ter ciljno usmeriti razvoj dejavnosti za mlade v Hrastniku.”

Prav zato v Občini Hrastnik deluje posvetovalno telo za področje mladih na občinski ravni. Ključno pa je, da omenjeno skupino sestavljajo prav mladi. Svet za mlade bo tako tudi dokončno oblikoval in potrdil strategijo ter bedel nad realizacijo ciljev in izvajanjem zastavljenih nalog na področju mladine v prihodnjih letih.

Če ste stari 15–29 let in želite, da se vaš glas in glas mladih slišita ter upoštevata, če torej želite sodelovati v Svetu za mlade, pošljite vaše osnovne podatke (ime, priimek, naslov, starost) in kratko predstavitev/obrazložitev kandidature. Za predloge ni predpisan poseben obrazec, pričakujejo tudi predloge različnih društev in organizacij, ki delujejo v naši občini. 

Predloge za člane Sveta posredujte do 17. 2. 2023 do 12.00 na elektronski naslov obcina.hrastnik@hrastnik.si ali po pošti (Občina Hrastnik, Pot Vitka Pavliča 5, 1430 Hrastnik), s pripisom »Svet za mlade – predlogi za člane«.

Mesto živi: Ta teden v Hrastniku namenjen mladim

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --