24.1 C
Trbovlje
sobota, 25. junija 2022
ZON.siAktualnoMiss Slovenije zelo zasavsko obarvana

Miss Slovenije zelo zasavsko obarvana

Letošnji izbor Miss Slovenije za Miss sveta je bil še kako zasavski.

Poleg tega, da se je priključil Dewesoft kot eden od partnerjev in sponzorjev, je bila sama finalna prireditev pod okriljem Delavskega doma Trbovlje, izdelava krone je pripadla, seveda Zasavki Marjeti Hribar in tudi med najlepšimi Slovenkami se je v ospredje uvrstila Zasavka.

Miss Slovenije je v soboto postala Lara Kalanj, njena prva spremljevalka Mojca Kranjec, druga pa Marija Seničar iz Dola pri Hrastniku. Marija je pred šestimi meseci za naš portal pojasnila, zakaj se je na tekmovanje prijavila.

21. marec 2018, ZON.si

Marijino odločitev, da se udeleži tekmovanja za Miss Slovenije je pretehtal koncept, v katerem podpirajo Slovenijo in vse, kar je slovenskega. Mlada lepotica bi lepotno tekmovanje rada s pridom izkoristila tudi za uresničitev življenjskih ciljev na področju paliative. Seničarjeva verjame, da je umiranje del življenja, in da moramo svojim bližnjim omogočiti dostojno umiranje. “Najverjetneje vam je nenavadno, da to berete od polfinalistke Miss Slovenije, ki je v najboljših letih življenja in ima tako rekoč še celo življenje pred seboj, ampak moramo se zavedati svoje minljivosti in ne samo misliti kako kakovostno, dostojno in polno življenje imamo, ampak tudi kako bomo imeli dostojen in lep zadnji del življenja, ki pride, čeprav ne vemo kdaj in kako”. 

Najlepšo Slovenko bomo kmalu spet videli v Trbovljah, saj bo postala ambasadorka festivala Speculum Artium.

MISS SLOVENIJE: 2 Zasavki, krona iz kuolma in Dewesoft

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X