-- OGLAŠEVANJE --

Komunalska godlja političnih razprtij

Prava godlja je nastala pri imenovanju direktorja Komunale Trbovlje. Če se je sprva zdelo, da ima dosedanji direktor Milan Žnidaršič zmago že v žepu, mu je načrte prekrižal predsednik nadzornega sveta komunale Iztok Hribovšek, ki je svoj glas namenil Jožetu Pustoslemšku, za čigar trdi, da z njim pred razpisom ni imel nobenih povezav.

-- OGLAŠEVANJE --

Začel z Gabričevo, nadaljuje z Dobovškom

Iztok Hribovšek

Občinski svetnik Iztok Hribovšek je v politiko vstopil na Listi za naše Trbovlje, torej pod okriljem sedanje županje. A se z njeno politiko ne strinja več, celo meni, da je njeno vedenje v primeru komunale neprimerno in je tako postal samostojni svetnik. Priključuje se stranki Bojana Dobovška Dobra država, prav tam, kjer najdemo tudi hčer Jožeta Pustoslemška, Tamaro. Hribovšek nam je to sprva komentiral, naknadno pa objavo komentarja prepovedal.

Dobra država Zasavje (FB)

Županja predlaga razrešitev nadzornega sveta

Da je treba čimprej imenovati vršilca dolžnosti direktorja komunale in nato ponovno objaviti razpis z izbiro direktorja, je prejšnji teden predlagala županja Jasna Gabrič trboveljskim svetnikom v poslanem dopisu. Glede na dogodke, ki so se po prvem razpisu zgodili, Gabričeva predlaga še, da se v celoti razreši tudi nadzorni svet komunale.

Temu prvi nadzornik komunale Iztok Hribovšek nasprotuje, saj meni, da so nadzorniki ravnali zakonito, legitimno in vestno. Upa le, da bodo odstranili tiste, ki se sej niso udeleževali. Sam je člane ustno in tudi pisno pozval na novo sejo, odzvali so se vsi in Hribovšek pričakuje, da bi se lahko končno sestali že ta teden. Za mnenje so prosili tudi županjo, čeprav tega, naslovljenega na nadzorni svet, še niso dobili. Je pa Hribovšek, ki je tudi svetnik, njeno mnenje, naslovljeno na svetnike prejel.

DOPOLNJENO:

Županja Jasna Gabrič je razkrila celo, da Hribovšek laže, saj so člani nadzornega sveta prejeli njeno mnenje:“Mnenje glede imenovanja direktorja komunale so prejeli člani nadzornega sveta na isti dan, kot svetniki in to s podobno vsebino oz. z enakim bistvom o predlogu odpoklica (15. 11. 2017 ob 17.43 uri).” Svoje trditve pa dokazala s poslanim dopisom.

Žnidaršičeva sodba “protizakonita”

Pravnomočno sodbo, vloženo s strani dosedanjega direktorja Milana Žnidaršiča, ki pravi, da je sklep o imenovanju Pustoslemška ničen in brez pravnega učinka pa Hribovšek zavrača: “Je protizakonita, v njej so kazniva dejanja” je prepričan in pove, da bodo le to spodbijali in dosegli ničnost sodbe.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --