5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoKomunalna obvestila preko SMS-a tudi v Trbovljah

Komunalna obvestila preko SMS-a tudi v Trbovljah

V Zagorju in Hrastniku že nekaj časa obveščajo občane po sistemu, ki ob zaprtju vodovodov, raznih delih in podobno obveščajo občane preko SMS sporočil. Zdaj s tem pričenjajo tudi v Trbovljah. 

Storitev je namenjena vsem, ki želijo prejemati obvestila o motnjah in izrednih dogodkih na področju oskrbe s pitno vodo in ogrevanja, pa tudi druga obvestila, ki se nanašajo na informacije uporabnikom, kot so na primer zapore cest.

Prijava na SMS obveščanjeNa SMS obveščanje za uporabnike komunalnih storitev se lahko prijavite tako, da pošljete SMS s ključno besedo KOMUNALA na 041 140 140. Prijeli boste obvestilo, da ste prijavljeni na prejemanje SMS/MMS sporočil na ključni besedi KOMUNALA.

Če sporočil ne boste več želeli prejemati, se od njih enostavno odjavite tako, da na isto telefonsko številko pošljete ključno besedo KOMUNALA STOP.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...