12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoKomu zlatniki in srebrniki?

Komu zlatniki in srebrniki?

Občina Radeče z javnim razpisom zbira predloge za podelitev priznanj občine za leto 2018. Predloge sprejemajo do 3. maja.

Iščejo častnega občana

Naziv častni občan se podeljuje občanom občine Radeče in drugim državljanom Republike Slovenije ter državljanom tujih držav, ki imajo posebne zasluge na področju gospodarstva, znanosti, umetnosti, kulture in športa ter za druge izjemne dosežke, ki so pomembni za razvoj in dvig ugleda občine. Podeli se en naziv častnega občana.

Komu zlatnik in srebrnik občine Radeče

Gasilec Miran Grahek, lanskoletni prejemnik srebrnika.

Zlatnik občine Radeče se podeljuje za večletne uspehe ali enkratne izjemne dosežke trajnejšega pomena, za dosežke, s katerimi se povečuje ugled občine na gospodarskem, družbenem ali drugem področju življenja in dela. Vsako leto se lahko podeli največ dva zlatnika.

Srebrnik občine Radeče se podeljuje za posebne dosežke in uspehe na vseh področjih družbenega življenja, ob izredno humanem in požrtvovalnem dejanju ali drugih utemeljenih podobnih priložnostih. Vsako leto se lahko podeli največ tri srebrnike občine Radeče.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...