5.8 C
Trbovlje
torek, 28. marca 2023
ZON.siAktualnoKmalu bo zaživel sodoben športni park na Proletarcu

Kmalu bo zaživel sodoben športni park na Proletarcu

“Po letih pričakovanj in priprav bo letos zaživel obnovljen športni park,” je navdušeno pričetek del na Proletarcu napovedala direktorica Zavoda za šport Samanta Lovše. Kot je znano, gre za preplastitev obstoječega igrišča za mali nogomet, ureditev dveh novih košarkarskih igrišč in površine, namenjene predšolskim otrokom.

Zaradi vzpostavitve gradbišča uporaba obstoječih površin ne bo mogoča, prav tako sta omejena gibanje in prehod na tem območju. Gradbišče je ustrezno zaščiteno, označeno in nadzorovano, skozi območje pa je vzpostavljena tudi ustrezna varna šolska pot, sporočajo z Občine Zagorje, kjer skupaj s športnim zavodom prosijo, da uporabniki, če je le mogoče, uporabljajo tudi druge varne poti in se na območju gradbišča ne zadržujejo.

»Naša želja je, da bo obdobje zaprtja kratkotrajno, žal pa to ni odvisno le od nas oz. izvajalcev, temveč seveda tudi drugih tehničnih pogojev za izvedbo (vreme, temperature, …). Dobra novica na drugi strani je seveda, da bomo do spomladi dobili čudovite nove površine, ki smo si jih vsi dolgo želeli,« ob tem dodaja Lovšetova.

FOTO: Začenja se celostna ureditev Športnega parka Proletarec

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X