-- OGLAŠEVANJE --

Kmalu bo zaživel sodoben športni park na Proletarcu

-- OGLAŠEVANJE --

“Po letih pričakovanj in priprav bo letos zaživel obnovljen športni park,” je navdušeno pričetek del na Proletarcu napovedala direktorica Zavoda za šport Samanta Lovše. Kot je znano, gre za preplastitev obstoječega igrišča za mali nogomet, ureditev dveh novih košarkarskih igrišč in površine, namenjene predšolskim otrokom.

Zaradi vzpostavitve gradbišča uporaba obstoječih površin ne bo mogoča, prav tako sta omejena gibanje in prehod na tem območju. Gradbišče je ustrezno zaščiteno, označeno in nadzorovano, skozi območje pa je vzpostavljena tudi ustrezna varna šolska pot, sporočajo z Občine Zagorje, kjer skupaj s športnim zavodom prosijo, da uporabniki, če je le mogoče, uporabljajo tudi druge varne poti in se na območju gradbišča ne zadržujejo.

»Naša želja je, da bo obdobje zaprtja kratkotrajno, žal pa to ni odvisno le od nas oz. izvajalcev, temveč seveda tudi drugih tehničnih pogojev za izvedbo (vreme, temperature, …). Dobra novica na drugi strani je seveda, da bomo do spomladi dobili čudovite nove površine, ki smo si jih vsi dolgo želeli,« ob tem dodaja Lovšetova.

FOTO: Začenja se celostna ureditev Športnega parka Proletarec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --