-- OGLAŠEVANJE --

Klančina pri Delavskem domu bo? Občina in lastnica za skupno mizo

-- OGLAŠEVANJE --

Se bo občini Trbovlje uspelo dogovoriti in pri Delavskem domu Trbovlje postaviti klančino, ki bo olajšala dostop invalidom in mamicam z vozički?

Predstavniki občine in Anica Dobelšek, lastnica zemljišča ob prehodu pri Delavskem domu Trbovlje so pred dnevi vendarle sedli za skupno mizo. A dogovora zaenkrat še niso dosegli.

Načrti lastnice še niso dokončni

»Na sestanku smo se z lastnico zemljišča pri Delavskem domu pogovarjali tudi glede odkupa zemljišča, kar je predpogoj za izgradnjo klančine. Lastnica je povedala, da ima z objektom na tem zemljišču določene načrte, vendar odločitve še ni sprejela. Odloča se med investicijo v nepremičnino ali prodajo, svojo odločitev nam bo sporočila naknadno. Projektno dokumentacijo objekta iz leta 1933 trenutno posodabljajo v Mariboru, ko bodo načrti končani, pa bodo ocenili, ali jih lahko uresničijo tudi v primeru izgradnje klančine oziroma ali bi izgradnja klančine kakorkoli vplivala na prodajo nepremičnine,” so povedali na občini Trbovlje.

SORODNI ČLANKI:

Invalidi še brez klančine in polnimi parkirnimi mesti

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --