23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoKlančina pri Delavskem domu bo? Občina in lastnica za skupno mizo

Klančina pri Delavskem domu bo? Občina in lastnica za skupno mizo

Se bo občini Trbovlje uspelo dogovoriti in pri Delavskem domu Trbovlje postaviti klančino, ki bo olajšala dostop invalidom in mamicam z vozički?

Predstavniki občine in Anica Dobelšek, lastnica zemljišča ob prehodu pri Delavskem domu Trbovlje so pred dnevi vendarle sedli za skupno mizo. A dogovora zaenkrat še niso dosegli.

Načrti lastnice še niso dokončni

»Na sestanku smo se z lastnico zemljišča pri Delavskem domu pogovarjali tudi glede odkupa zemljišča, kar je predpogoj za izgradnjo klančine. Lastnica je povedala, da ima z objektom na tem zemljišču določene načrte, vendar odločitve še ni sprejela. Odloča se med investicijo v nepremičnino ali prodajo, svojo odločitev nam bo sporočila naknadno. Projektno dokumentacijo objekta iz leta 1933 trenutno posodabljajo v Mariboru, ko bodo načrti končani, pa bodo ocenili, ali jih lahko uresničijo tudi v primeru izgradnje klančine oziroma ali bi izgradnja klančine kakorkoli vplivala na prodajo nepremičnine,” so povedali na občini Trbovlje.

SORODNI ČLANKI:

Invalidi še brez klančine in polnimi parkirnimi mesti

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...