25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoKlančina pri Delavskem domu bo? Občina in lastnica za skupno mizo

Klančina pri Delavskem domu bo? Občina in lastnica za skupno mizo

Se bo občini Trbovlje uspelo dogovoriti in pri Delavskem domu Trbovlje postaviti klančino, ki bo olajšala dostop invalidom in mamicam z vozički?

Predstavniki občine in Anica Dobelšek, lastnica zemljišča ob prehodu pri Delavskem domu Trbovlje so pred dnevi vendarle sedli za skupno mizo. A dogovora zaenkrat še niso dosegli.

Načrti lastnice še niso dokončni

»Na sestanku smo se z lastnico zemljišča pri Delavskem domu pogovarjali tudi glede odkupa zemljišča, kar je predpogoj za izgradnjo klančine. Lastnica je povedala, da ima z objektom na tem zemljišču določene načrte, vendar odločitve še ni sprejela. Odloča se med investicijo v nepremičnino ali prodajo, svojo odločitev nam bo sporočila naknadno. Projektno dokumentacijo objekta iz leta 1933 trenutno posodabljajo v Mariboru, ko bodo načrti končani, pa bodo ocenili, ali jih lahko uresničijo tudi v primeru izgradnje klančine oziroma ali bi izgradnja klančine kakorkoli vplivala na prodajo nepremičnine,” so povedali na občini Trbovlje.

SORODNI ČLANKI:

Invalidi še brez klančine in polnimi parkirnimi mesti

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X