11.5 C
Trbovlje
sobota, 15. maja 2021
ZON.siŠportKickboxing: Svetovni pokal Irish open 2020

Kickboxing: Svetovni pokal Irish open 2020

Tina Baloh, članica Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, se je udeležila svetovnega pokala v kickboxingu, ki se je odvijal od 27.2. do 1.3.2020 v Dublinu. Na tekmovanju je sodelovalo 3431 tekmovalcev iz 310 klubov iz 33 držav.

Tina je prvi dan tekmovanja nastopila v ekipnih borbah, za eno najboljših svetovnih ekip Kiraly team, s katerimi je dosegla tretje mesto. V posamični kategoriji članic do 70 kg je v zelo močni konkurenci s štirimi zmaganimi borbami prav tako osvojila tretje mesto.

Zadnji dan tekmovanja je potekala kategorija open, v kateri nastopijo dekleta v eni kategoriji brez težnostnih omejitev. Z odličnimi borbami se je prebila do polfinala, ter si zagotovila nastop na večerni gala prireditvi. Za vstop v finale je morala priznati poraz proti kanadski predstavnici, ki je bila boljša v zaključku borbe za samo eno točko. Osvojila je končno tretje mesto, kar je v tako močni konkurenci odličen rezultat.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...