-- OGLAŠEVANJE --

KICKBOXING: Evropski pokal Sarajevo

-- OGLAŠEVANJE --

Od 5-7.5.2023 so tekmovalci Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje sodelovali na evropskem pokalu v Sarajevu. Prisotnih je bilo nekaj manj kot 1000 tekmovalcev iz 16 držav.

Za zagorski klub so pod trenerskim vodstvom Tjaše Kovačič nastopili Tina Baloh, Tija Bantan, Lara Indof, Miha Koban in Blaž Bračič. Kot sodnik se je pokala udeležil Tomaž Baloh, ki je opravljal funkcijo vodje tatamija in svoje delo zelo dobro opravil.

Pričakovano je Tina Baloh osvojila prvi mesti v obeh kategorijah, kjer je nastopila. Trenutno je v zaključni fazi priprav za Evropske igre, ki bodo junija potekale na Poljskem in veseli nas, da je odlično pripravljena. Na najvišjo stopničko je stopila tudi Lara Indof, v svoji drugi kategoriji je bila tretja. Lara iz tekmovanja v tekmovanje postaja suverenejša v svoji kategoriji starejših kadetinj in z veseljem spremljamo njen napredek. Ravno tako je v dveh kategorijah nastopila Tija Bantan, ki je morala dvakrat priznati poraz v finalu. Domov se je vrnila z dvema srebrnima medaljama, kar je velik uspeh.

Miha Koban je tokrat, med mlajšimi kadeti, osvojil 3. mesto in poskrbel, da so se naši tekmovalci v Zagorsko dolino vrnili s kompletom medalj. Blaž Bračič je ostal brez uvrstitve na stopničke, kljub temu pa pridobil prepotrebne izkušnje za velika tekmovanja.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --