-- OGLAŠEVANJE --

Kaj so ob zaključku leta našim bralcem povedali župani?

-- OGLAŠEVANJE --

Preden letu 2021 pomahamo v slovo in polni pričakovanj pozdravimo leto 2022, so nekaj misli in želja posebej za naše bralce in bralke strnili tudi župani in županja območij, s področij katerih vas obveščamo v ZON-ovih novicah.

Marko Funkl, župan Občine Hrastnik:

Spoštovane Hrastničanke in Hrastničani, Zasavke in Zasavci, na prehojeni poti so pomembni predvsem lepi spomini na opravljeno delo, na številna lepa srečanja ter na pridobljene izkušnje, ki nas bogatijo. Pred nami je investicijsko zelo intenzivno leto, ko bo Hrastnik pogumno stopil na pot razvoja in modernizacije, ko bo naš kraj postal še lepši, bolj zelen, vključujoč ter bomo v njem bivali s ponosom in veseljem. Naj bodo poti v letu 2022 polne optimizma, dobre volje in dobronamernih ljudi. Srečno!

Matjaž Švagan, župan Občine Zagorje ob Savi s sodelavkami in sodelavci: 

Spoštovani bralke in bralci ter ustvarjalci portala ZON! V prihajajočem letu 2022 vam želimo veliko dobrih novic s pozitivno vsebino. Naj bo to leto, ko bomo lahko brali o dobrih naložbah, velikih dosežkih in uspehih naših ljudi ter o dobrem medobčinskem sodelovanju, ki bo regijo Zasavje postavilo na zemljevid najbolj atraktivnih in zaželenih regij.
Vsakemu posebej pa želimo zdravje, mir, svobodne odločitve, strpnost in medsebojno razumevanje. Naj se v naša življenja znova vrnejo vrednote, ki so dostojne vsakega človeka. 

Tomaž Režun, župan Občine Radeče:

Spoštovani, žal je tudi leto 2021 minilo v znamenju epidemije in vseh, z njo povezanih, ukrepih. Iskreno si želim, da bo leto 2022 do vseh nas bolj prijazno ter da bo pomenilo prelomnico do ponovnega vstopa v normalo. Do takrat pa bodimo strpni, ohranimo dobre odnose ter predvsem ostanimo zdravi. Navkljub vsemu že storjenemu nas še vedno čakajo novi izzivi, ki pa jim bomo s skupnimi močni nedvomno kos. Vse dobro želim v letu 2022!

Franci Rokavec, župan Občine Litija s sodelavci:

Naj vam novo leto 2022 prinese obilo zdravja, zanimive izzive, visoke cilje ter prijetne izkušnje. Ostanimo še najprej povezani, aktivni in polni optimizma.

Jasna Gabrič, županja Občine Trbovlje s sodelavci:

Spoštovani. Za nami je še eno drugačno leto, polno izzivov in preizkušenj. Naj bo prihajajoče leto pozitivno, naj prinese več nasmehov na obraz in več dobre volje v vse nas. Predvsem pa zdravja in medsebojnega spoštovanja in razumevanja. Vse dobro in srečno v letu 2022.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --