16.6 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siAktualnoKadrovsko mešetarjenje na Spektru

Kadrovsko mešetarjenje na Spektru

Med županjino kadrovsko čistko so ga odslovili – z odpovedjo iz poslovnih razlogov. Po pritožbi na vladno komisijo za pritožbe, kjer so pritožbo ocenili kot neutemeljeno in po tožbi na Delovno in socialno sodišče, kjer so postopek ocenili kot zakonit, se nadaljuje boj na višjem sodišču, ki pa še ni odločilo.

A za Dušana Straška se je našlo novo mesto – v podjetju Spekter, ki je trenutno v postopku cenitve pred prodajo, je novinarjem povedal direktor RTH Janez Žlak.

Na razpis sta se javila dva

Stanislav Sotlar
Stanislav Sotlar

Da gre za zaposlitev “usluga za uslugo” je anonimnež očital direktorju rudnika Žlaku. Ta je vse obtožbe zavrnil kot neutemeljene, pojasnil pa, da so v Spektru Straška zaposlili za določen čas, kot operativca za stanovanja. “Očitki so zlonamerni in škodoželjni,” je še dodal in nas za podrobnosti o razpisu glede delovnega mesta na Spektru usmeril na direktorja Stanislava Sotlarja, ki mu, kot je dejal, popolnoma zaupa.

“Delovno mesto je bilo objavljeno na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje RS. Prijavila sta se dva kandidata. Ker gre za zaposlitev za določen čas, sem izbral kandidata z ustreznimi delovnimi izkušnjami,” pa na očitke odgovarja Sotlar.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X