-- OGLAŠEVANJE --

Judo klub Litija odlično nastopal na Pokalu Žirov

-- OGLAŠEVANJE --

V soboto, 11.3.2023 so se tekmovalci Judo kluba Litija udeležili tekmovanja Pokal Žirov, ki je bilo uradno in štelo točke za slovenski pokal v kategorijah U12 in U14. Tekmovanja se je udeležilo 7 tekmovalcev skupaj s trenerko Tjašo Rozman Muha.

V kategoriji U14 se je najbolje odrezala NIKA DULIĆ, ki je osvojila odlično 2. mesto. Nika je odlična borka, ki trenira komaj 2 meseca in je bila to zanjo prva tekma. S svojo borbenostjo nas je vse presenetila in že na svojem prvem tekmovanju stala na stopničkah.

V kategoriji U12 je 3. mesto osvojila LINA PANTAR. Tudi Lina je na odlični poti, saj je v judu osvojila že kar nekaj kolajn.

Na tekmovanju je skupno nastopilo 443 tekmovalcev, iz 36 klubov in 4 držav (Slovenije, Bosne in Hercegovine, Italije in Hrvaške).

Za stopničke je za las zmanjkalo JORIKU KVAPILU (U14), ki je izgubil borbo za kolajno in končal na še vedno visokem 5. mestu. Do točk v slovenskem pokalu je prišla še EVELIN GROBOLJŠEK (U12), ki je prav tako ravno dobro začela s treningi juda in je bila to za njo prva tekma, kjer je zasedla odlično 7. mesto.

Borili so se še ALEX MALGAJ (U14), MARK KADUNC (U12) IN MAKS VIZLAR (U12), ki so pokazali dobre borbe, nabrali veliko novih izkušenj, a žal tokrat ostali brez uvrstitve.

JKLitija

 

 

 

Katarina Kumer

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --