11.6 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoJe bilo slabo organizirano ali niso koristili še tisto kar so dobili?

Je bilo slabo organizirano ali niso koristili še tisto kar so dobili?

Vprašanje na naše uredništvo je poslal bralec iz Dola pri Hrastniku, ki si je od drsališča, postavljenega na igrišču ob Dolanki obetal več.

“Ali imamo v občini Hrastnik res toliko denarja, da je lahko drsališče postavljeno že več mesecev in od obljubljenega v prispevku 5.1.2017 s strani direktorice gospe Moljk še ni realiziranega nič?” ->>PRISPEVEK TUKAJ!

Drsališče na Dolu.

“Bi bilo boljše, da bi drsališče umaknili in s tem omogočili našim otrokom prosto igrišče za nogomet in ostale športne aktivnosti” še kritično doda Dolan, ki želi ostati anonimen. Vprašali smo še nekaj Dolanov, ki prav tako aktivnosti na drsališču niso koristili. Kot pravijo, zanje niso vedeli oziroma je bilo na igrišču vse tako “mrtvo”, da so le to opazovali zgolj od daleč.

Drsališče je bilo odprto 9.1., takoj po ureditvi razsvetljave na igrišču, Dolanu odgovarja direktorica KRC-a Valentina Moljk. Hokej je bil organiziran redno, razen ob dežju, še izvemo, ker pa je bila udeležba bistveno slabša kot v preteklih letih v Hrastniku so pretekle 14 dni s hokejom prenehali, bodo pa termini še v tem tednu med počitnicami, nato pa bodo drsališče pospravili.

Moljkova: “Ljudje se najprej pritožujejo, ker nečesa nimajo, ko pa to uredimo, ponavadi tudi ne koristijo.”

Drsališče ni v najboljšem stanju se zaveda direktorica, “ampak tako je bilo tudi v Hrastniku, pa so bili ljudje zadovoljni (vsaj tisti, ki so ga obiskovali).” Denarja za kaj več trenutno ni.

SORODNI ČLANKI:

Dolani drugorazredni državljani?

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Tina se je iz Italije vrnila bronasta

Na svetovnem prvenstvu v kickboxingu, ki je potekalo v Jesolo Lidu, je lep osebni in klubski športen uspeh dosegla tudi Tina Baloh, članica Kluba...