5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoJanezu je pomagal “zdravnik na klic”

Janezu je pomagal “zdravnik na klic”

Janez se je v soboto že zjutraj zbudil s slabostjo. “Ah, saj bo minilo” si je rekel. Pa ni. Popoldan mu je bilo še bolj slabo, zvonilo mu je v ušesih in poleg slabosti se ga je lotila še vrtoglavica.

Grem na urgenco ali počakam do ponedeljka? Pri zdravniku ni bil že več let in tudi med vikendom mu ni bilo za odhod na urgenco. Kaj storiti?

Kaj, ko bi imeli zdravstveni nasvet na klic?

Fotografija je simbolična.

Vse več občanov je pogosto v dilemi. Oditi k zdravniku, počakati še kak dan, se samozdraviti? Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, je prepoznala potrebo in prek asistenčnega centra Zdravstvena točka lahko stopimo v kontakt z medicinsko sestro, ki se pogovori s klicateljem o težavah in poskrbi, da vas pokliče zdravnik družinske medicine.

Asistenčni center Zdravstvena točka je na voljo vsak dan od 6. do 22. ure, vse dni v letu. Na voljo je medicinska sestra, ki pomaga pri organizaciji samoplačniške zdravstvene obravnave, nudi informacije o čakalnih dobah v zdravstvu in ozavešča o pravicah iz obveznega in prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja. Zagotovo pa organizira pogovor z zdravnikom družinske medicine.

Pripada vam 5 pogovorov z zdravnikom družinske medicine na leto, klici v Zdravstveno točko pa so neomejeni. Zdravstveni nasvet lahko koristite za svoje zdravstvene težave, težave partnerja ali vaših mladoletnih otrok.

Podrobnosti o zdravstvenem nasvetu najdete TUKAJ!

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...