-- OGLAŠEVANJE --

Izjemni posamezniki, organizacija in projekt dobili zaslužene nazive

-- OGLAŠEVANJE --

Nazive Prostovoljec zasavske regije 2023 so konec februarja podelili v Kisovcu. Podelili so šest nazivov – prostovoljcem v vsaki zasavski občini ter organizaciji in projektu.

Prispevajo k bolj zdravi, sočutni in povezani družbi

Ob svetovnem dnevu nevladnih organizacij so se organizatorji poklonili prispevku nevladnih organizacij in njegovim številnim prostovoljcem za neizmerno energijo, ki jo vnašajo v skupnost. Podelili so štiri nazive Prostovoljec zasavske regije 2023. Za občino Hrastnik je naziv prejel Dragan Caranović, za Litijo Sabina Avsec, za Trbovlje Karmen Pusovnik in za Zagorje Marija Golčnik. Prostovoljska organizacija regije 2023 je postalo Društvo diabetikov Trbovlje, projekt pa Maksimal festival.

Prireditev z izjemnimi gosti

Za popestritev so na dogodku s svojimi vrhunskimi nastopi poskrbele nevladne organizacije Marionetno gledališče Jurček, Mešani pevski zbor Prosavus, Kulturno društvo Big band Zagorje in Irena Režek iz KUD Jevnica.

“Regionalni center NVO je s sodelovanjem vseh štirih zasavskih občin in Slovenske filantropije nazive podelilo posameznikom, nevladnim organizacijam in projektom, ki dosegajo največje učinke ter s svojim delovanjem pripomorejo k spodbujanju prostovoljstva v zasavski regiji, letos že šestič” so sporočili organizatorji. Klara Kržišnik iz NVO je poudarila, da so nevladne organizacije vse pogosteje glas tistih, ki bi bili sicer preslišani.

Poznate kakšnega super prostovoljca?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --