-- OGLAŠEVANJE --

Iščejo tiste s potencialom! Ste to vi?

-- OGLAŠEVANJE --

Vabijo nevladne organizacije (društva, zasebne zavode, ustanove) iz zasavske regije, da se pridružijo pri reševanju izzivov in zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju. Vabijo vse, ki želije nadgraditi svoje delo in sam razvoj organizacije. Ponujajo različna brezplačna izobraževanja!

Kdo so nevladne organizacije s potencialom?

To so nevladne organizacije (NVO), ki želijo biti aktivne, se razvijati in prispevati k razvoju lokalnega okolja. Svoje dejavnosti izvajajo za lokalno okolje, za splošno družbeno korist. To so NVO, ki jim ni vseeno, kaj se okoli njih dogaja in želijo poiskati nove rešitve za prepoznane lokalne potrebe.
Na ZLHT- Regionalnem centru NVO bodo organizacijam s potencialom v zasavski regiji pomagali in jih podprli s ciljem konkretnih sprememb, obljubljajo.
Med prijavljenimi bodo izbrali tiste, ki bodo pokazali pripravljenost na sodelovanje in izpolnjevali predpisane pogoje. Ponudili jim bodo različna brezplačna izobraževanja, usposabljanja in mentorstvo (predvsem na področjih, kjer bodo NVO imele največ težav). In kot pravijo: “Vse z namenom, da postanete še boljši in še bolj uspešni pri doseganju svojih ciljev”.

Kako naprej? Prijave v brezplačni program NVO s potencialom zbirajo do 15. junija 2016. Za več informacij lahko pokličite na telefonsko številko 059/927-619 ali pišite: info@consulta.si.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --