22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoIščejo tiste s potencialom! Ste to vi?

Iščejo tiste s potencialom! Ste to vi?

Vabijo nevladne organizacije (društva, zasebne zavode, ustanove) iz zasavske regije, da se pridružijo pri reševanju izzivov in zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju. Vabijo vse, ki želije nadgraditi svoje delo in sam razvoj organizacije. Ponujajo različna brezplačna izobraževanja!

Kdo so nevladne organizacije s potencialom?

To so nevladne organizacije (NVO), ki želijo biti aktivne, se razvijati in prispevati k razvoju lokalnega okolja. Svoje dejavnosti izvajajo za lokalno okolje, za splošno družbeno korist. To so NVO, ki jim ni vseeno, kaj se okoli njih dogaja in želijo poiskati nove rešitve za prepoznane lokalne potrebe.
Na ZLHT- Regionalnem centru NVO bodo organizacijam s potencialom v zasavski regiji pomagali in jih podprli s ciljem konkretnih sprememb, obljubljajo.
Med prijavljenimi bodo izbrali tiste, ki bodo pokazali pripravljenost na sodelovanje in izpolnjevali predpisane pogoje. Ponudili jim bodo različna brezplačna izobraževanja, usposabljanja in mentorstvo (predvsem na področjih, kjer bodo NVO imele največ težav). In kot pravijo: “Vse z namenom, da postanete še boljši in še bolj uspešni pri doseganju svojih ciljev”.

Kako naprej? Prijave v brezplačni program NVO s potencialom zbirajo do 15. junija 2016. Za več informacij lahko pokličite na telefonsko številko 059/927-619 ali pišite: info@consulta.si.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...