24.5 C
Trbovlje
petek, 19. avgusta 2022
ZON.siAktualnoIščejo organizatorja za prireditvi

Iščejo organizatorja za prireditvi

Do 29. novembra je odprt javni razpis občine Zagorje za sofinanciranje organizacije in izvedbe prireditev ‘Noč pred silvestrskim večerom’ in ‘Silvestrovanje 2017/2018 na
prostem’.

Obe prireditvi obsegata organizacijsko tehnični del in programski del. Ponudnik mora ponuditi organizacijsko-tehnični in programski del ter izvedbo projekta kot celote za obe prireditvi.

Organizacija in izvedba projekta

Organizacija in izvedba projekta obsega ureditev prireditvenega prostora in ustreznega ozvočenja za prireditvi, s postavitvijo odra pred gasilskim domom Prostovoljnega gasilskega društva Zagorje-mesto, zagotovitev gostinske ponudbe na prireditvenem prostoru, zagotovitev redarske in zdravstvene službe, postavitev zadostnega števila prenosnih sanitarij, program prireditev z zagotovitvijo glasbenih izvajalcev iz razpisne dokumentacije in ostale zahteve, razvidne iz razpisne dokumentacije.

Odpiranje ponudb bo 29. novembra, ob 12. uri, v sejni sobi na sedežu Občine Zagorje in ga bo vodila strokovna komisija, ki jo imenuje župan.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še: PP Zagorje ob Savi V ponedeljek so na Opekarni obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v...
X