12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoIščejo organizatorja za prireditvi

Iščejo organizatorja za prireditvi

Do 29. novembra je odprt javni razpis občine Zagorje za sofinanciranje organizacije in izvedbe prireditev ‘Noč pred silvestrskim večerom’ in ‘Silvestrovanje 2017/2018 na
prostem’.

Obe prireditvi obsegata organizacijsko tehnični del in programski del. Ponudnik mora ponuditi organizacijsko-tehnični in programski del ter izvedbo projekta kot celote za obe prireditvi.

Organizacija in izvedba projekta

Organizacija in izvedba projekta obsega ureditev prireditvenega prostora in ustreznega ozvočenja za prireditvi, s postavitvijo odra pred gasilskim domom Prostovoljnega gasilskega društva Zagorje-mesto, zagotovitev gostinske ponudbe na prireditvenem prostoru, zagotovitev redarske in zdravstvene službe, postavitev zadostnega števila prenosnih sanitarij, program prireditev z zagotovitvijo glasbenih izvajalcev iz razpisne dokumentacije in ostale zahteve, razvidne iz razpisne dokumentacije.

Odpiranje ponudb bo 29. novembra, ob 12. uri, v sejni sobi na sedežu Občine Zagorje in ga bo vodila strokovna komisija, ki jo imenuje župan.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...