today-is-a-good-day
5.1 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoIn kje naj parkirajo invalidi?

In kje naj parkirajo invalidi?

Kakšna sreča, da je dež v zadnjih dneh stopil večino snega, tudi tistega, ki ga je zimska služba splužila kar na parkirno mesto za invalide.

O kupu snega, ki je onemogočal parkiranje na parkirnem mestu za invalide pred 'Abecedo', to je stavbo na Logu v Hrastniku, nas je obvestil bralec. In to prav v dneh, ko so redarji Medobčinskega inšpektorata in redarstva Zasavje občane opozarjali na pravilno odstranjevanje snega.

Opravili terenski ogled

Hrastniško komunalo smo povprašali, kako bodo ukrepali. »Opravili smo terenski ogled, a zapluženega parkirnega mesta nismo našli. V kolikor bomo nanj naleteli, ga bomo seveda nemudoma očistili. Seveda ne izključujemo možnosti, da je to tega res prišlo, vsekakor pa je naš namen najboljši in se trudimo zagotavljati očiščenost cest, poti in parkirnih mest na celotnem območju, kolikor pač razmere (zaparkiranost in podobno) to dopuščajo,« nam je sporočil Ernest Gričar iz KSP Hrastnik.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...