21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoHudournik ogrožal hišo

Hudournik ogrožal hišo

Sinočnji hud naliv je v Zasavju spet povzročil kar nekaj škode. Posredovati so morali gasilci.

Ob 20.06 so na Trgu svobode v Trbovljah velike količine padavin zabile prepuste. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje so na kraju očistili prepuste, da je meteorna voda lahko odtekla s stopnic med dvema večstanovanjskima objektoma.

Ob 20.13 so se v Potoški vasi, v občini Zagorje, zaradi močnega naliva in nanosa materiala zamašili odtočni jaški. Gasilci PGD Kotredež so očistili odtočne jaške ter omogočili pretočnost. Očistili so tudi okoli 20 metrov lokalne ceste Zagorje – Kotredež, na katero je deževje naneslo precej peska in zemlje.

Ob 19.40 je zaradi močnega naliva v Šklednrovcu, v občini Zagorje, narasel hudourniški potok in ogrožal stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Zagorje – mesto in Podkum so odstranili nanose peska in zemlje iz potoka ter omogočili pretočnost. Očistili so tudi dvorišče pred hišo.

Ob 19.58 je v Svibnem, v občini Radeče, zaradi močnega naliva meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Svibno in vodo izčrpali.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...