24.9 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoHrastniški podjetnik se je odločil za hvalevredno gesto!

Hrastniški podjetnik se je odločil za hvalevredno gesto!

V hrastniški poslovalnici Telekoma Slovenije smo Zasavci in Zasavke še posebej dobrodošli: majhen kotiček, občutek domačnosti, ponudba kot v velikih telekomunikacijskih centrih, za nameček pa kopica ugodnosti in uslug, ki jih lokalni človek za svojega sokrajana ali za stranko iz domače regije opravi z veseljem in z nasmehom na obrazu. Če k temu dodamo še humanitarno noto, je razmišljanje kam denimo po nov telefon, seveda odveč.

Mirko Mastnak, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ki svoje storitve in blago ponuja v blagovnici, kjer domuje tudi Market Mercator Hrastnik, pa je storil še potezo, kateri se lahko samo priklonimo: odločil se je, da bo v mesecu septembru od vsakega prodanega telefona podaril pet evrov hrastniškim prostovoljkam programa Starejši za starejše.

Donacija Mirkovega poslovanja nikakor ne bo zdesetkala, bo pa kljub, marsikdo bi rekel majhni vrednosti, pomenila veliko za srčne ljudi, katerih vodilo je narediti sočloveku lepši in boljši jutri. In prostovoljski duh je tisti, ki ga je vredno podpirat, meni tudi hrastniški ponudnik IKT opreme ter storitev.

Kaj je trenutno najbolj “vroča roba”?

Dolgoletni Telekomov koncesionar je na vprašanje, kaj se prav zdaj najbolj splača, povedal: “Sedaj sta v akciji Iphone12 in Iphone 12min, iz avgustovske ponudbe pa je podaljšana znižana cena telefonov Samsung Galaxy A22 5G in Samsung Galaxy S20 FE.

Najnovejši artikel pri nas pa je sedaj Samsung Galaxy A52s 5G (več o telefonu na tej povezavi), ki je na voljo po zanimivi, za marsikoga dostopni ceni, ob njem pa še darilo: lep, uporaben nahrbtnik.”

Ob nakupu vas čaka darilo!

V hrastniški poslovalnici Telekoma, ki jo vodi Mirko Mastnak, pa strankam po nakupu še ne pozdravijo v slovo tako hitro kot drugod. Kdor kupi telefon v Hrastniku ima namreč še kakšno ugodnost v dobrem, velja pa izpostaviti, da vsi kupci novih telefonov za darilo prejmejo gumirani zaščitni ovitek.

Ugoden nakup, skupna gesta v smeri dobrodelnosti, ustrežljivost kot doma in še darilo k novemu telefonu – se sliši predobro, da bi bilo res? Verjemite, čisto res je. Zato se le odpravite v Hrastnik in v Telekomovi poslovalnici izberite ugodno in dobro!

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...