-- OGLAŠEVANJE --

Hrastničani pozor! Nagrada znaša od 250 pa vse do 750 evrov

Za uspešno zaključena dela na prvi, drugi ali tretji stopnji študijskih programov bodo na Občini Hrastnik podelili nagrade. Kandidira lahko diplomant s svojo zaključno nalogo, ki ima uporabno vrednost pri spodbujanju razvoja v občini Hrastnik.

-- OGLAŠEVANJE --

Občina je za nagrajence, ki so diplomirali v lanskem letu, namenila 250, 500 oziroma 750 evrov nagrade. Višina je odvisna od stopnje programov. Najnižji znesek je rezerviran za visokošolske strokovne in univerzitetne študijske programe, 500 evrov lahko prejme diplomant magistrskega študijskega programa, najvišji znesek lahko prejmejo tisti, ki so zaključili doktorski študij. Število nagrad je odvisno od planiranih sredstev, ki jih bodo zagotovili v proračunu Občine Hrastnik.

Namen nagrajevanja, kot pravijo na Občini, je spodbuditi študente, da pri izbiri tematike zaključnih del izberejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane z občino Hrastnik.

 

Pri ocenjevanju se bodo poleg zgornjega kriterija osredotočili še na uporabno vrednost naloge pri spodbujanju podjetništva, kmetijstva, turizma ali drugih gospodarskih in družbenih dejavnosti v občini. Prav tako bodo uspešna dela, ki prispevajo k ohranjanju kulturnozgodovinske dediščine, k oblikovanju ali ohranjanju okolja ali h kvaliteti bivanja v občini ali pa imajo uporabno vrednost za izvajanje nalog, ki so v pristojnosti Občine Hrastnik.

Diplomant, ki mora biti državljan Slovenije in imeti prijavljeno prebivališče v Hrastniku, lahko vlogo za nagrado na Občino pošlje najkasneje do 6. julija. Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani Občine Hrastnik.

V Zasavju največ denarja za zaključna dela Zagorjanom

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --