24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoHrastničan jo je tako udaril, da je padla po tleh

Hrastničan jo je tako udaril, da je padla po tleh

Policisti na območju Zasavja v zadnjih 48 urah poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Sreda, 2. 6. 2021

–  psa, ki je napadel drugega psa in ga poškodoval. Po zbranih obvestilih bo izveden ustrezen ukrep.

– moškega, ki je udaril znanko v predel trebuha, pri čemer je ženska padla po tleh in si lažje poškodovala roko. Policisti bodo v zvezi s tem še zbrali potrebna obvestila.

– popoldne so bili obveščeni o delovni nezgodi v podjetju. V nezgodi si je delavec poškodoval prst, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

– v poznih večernih urah so bili policisti obveščeni, da občan kuri odpadke. V zvezi s tem bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

 

PP Trbovlje

Sreda, 2. 6. 2021

– v dopoldanskem času so intervenirali v prodajalni v Trbovljah, kjer se je občan nedostojno vedel  na javnem kraju, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

–  obveščeni so bili o tatvini artiklov v trgovini v Trbovljah, katero sta izvršila dva neznanca in povzročila za okoli 600 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila.

–  v popoldanskem času so bili obveščeni o požaru v stanovanju v Trbovljah, kjer je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo na pralnem stroju zaradi kratkega stika na elektriki. Požar so pogasili gasilci. Pri tem je nastala materialna škoda v višini 300 evrov.

–  v  večernem času so intervenirali v Hrastniku, kjer je občan grozil občanki. Po vseh zbranih obvestilih bojo obvestili pristojno tožilstvo.

–  v nočnem času so intervenirali v Zagorju ob Savi, kjer je občan motil nočni mir in počitek, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

 

PP Zagorje ob Savi

Torek, 1. 6. 2021

–  mladoletnega voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da v cestnem prometu vozi motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so skladno z določili Zakona o varnosti cestnega prometa vozilo zasegli, zoper mladoletnega kršitelja pa sledi obdolžilni predlog na  pristojno Okrajno sodišče v Trbovljah.

–  prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti zbirajo obvestila v cilju izsleditve neznanega vozila in voznika.

–  kršitev javnega reda in miru v Hrastniku, kjer bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

 

PP Litija

Torek, 1. 6. 2021

–   na območju Litije je bilo vlomljeno v vikend, od koder so bili odtujeni zamrznjeni prehrambni izdelki. Škoda znaša okoli 650 evrov.

–   na območju Litije je bilo vlomljeno v delavnico, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 3000 evrov.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...