-- OGLAŠEVANJE --

Hotel Jadran v Radečah naj bi preuredili v stanovanja

-- OGLAŠEVANJE --

V Radečah, kjer so več let urejali lastniška razmerja v nekoč slavnem Hotelu Jadran, so le prišli do tega, da na glas povedo, kaj bi v dotični stavbi lahko v nekaj letih bilo. 

Že leta 2018 smo pisali o objektu, ki je bil takrat v solastnini Občine Radeče. Zgodba se sicer ni rešila v prejšnjem mandatu, kot je upal župan Tomaž Režun, se pa počasi vendarle razpleta. Pred 5 leti je gradbeni izvedenec ocenil, da objekt ni primeren kot bivalna enota, vsaj ne v stanju kot je trenutno. Danes so v pripravi prvi projekti.

Lastniške razmere se obračajo v prid javni radeški imovini, postopki za odkup pa še potekajo. Je pa že, kot rečeno, projektna dokumentacije v začetni fazi projektiranja. Pripravlja se idejna zasnova, nam zaupa Marjetka Lipec iz Občine Radeče, zato kakšnih podrobnejših podatkov o sami ureditvi objekta nimajo.

So pa na občini že določeni o vsebini, ki bi lahko nadomestila Hotel Jadran. Predvideva se namreč ureditev varovanih oziroma oskrbovanih stanovanj.

Kaj se obeta nekoč slavnemu Jadranu?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --