-- OGLAŠEVANJE --

Ganljivo voščilo iz 700 metrov nadmorske višine

-- OGLAŠEVANJE --

Našim bralcem zaželeti srečen božič in veselo novo leto, je izrazila željo Branka Jovičič, ki skrbi za Planinski dom Gore.

Ob dogovarjanju, kako bi oblikovali in »nalepili« njeno voščilo pa so besede tekle, ena za drugo. »Moram se zahvaliti svojim obiskovalcem, za zaupanje,« saj prispevajo k temu, da dom v Gorah živi, da gostišče obratuje in da je postal topel kraj za vsakega, ki vstopi vanj – pa ne le zaradi kamina polnega drv.

Hvaležna vsakemu posebej

Oskrbnica Planinskega doma Gore Branka Jovičić

V dom oskrbnica Branka, ki smo jo bolje predstavili že med letom v intervjuju, vsako leto znova vlaga, ga obnavlja in pri renovaciji ji pomagajo eni in drugi. »Nikoli jim ne bom mogla poplačati vsega, kar storijo zame,« je dejala z nasmeškom. Prijatelji, družinski člani in vsi, ki so tam, ko jih potrebuje – brez njih ne bi bilo tega, kar danes imajo in kar lahko ponudijo gostom, je nadaljevala.

Njeno voščilo, čustveno nabito in povedano iz dna srca, ne bi nikakor stlačili v oblikovano voščilnico, zato njene besede objavljamo skupaj z njeno zgodbo (TUKAJ).

»Vsem bi zaželela uspešno in razumevanja polno leto, ki prihaja. Ostanite nam še vedno zvesti, mi pa se bomo potrudili, da trenutki, ki bodo ustvarjeni pri nas, postanejo nepozabni!«

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --