23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Vas zanima, kaj bo pripravila letos?

FOTO: Vas zanima, kaj bo pripravila letos?

Cvetličarka Adrijana Urh je po dveh letih odprtja lokala Arosa v Trbovljah zelo zadovoljna s svojimi strankami. Cenijo njeno unikatno delo in radi se vračajo. To pa verjetno zato, ker si Adrijana prav za vsakega posameznika vzame čas, posluša njegove želje in nato pripravi tisto, kar verjame, da bo njemu pisano na kožo. 

_______________________________________________________________________

Cvetličarno Arosa najdete na Ulici 1. junija (nasproti in malo nižje od zlatarne), Adrijano pa lahko za vsa naročila ali vprašanja pokličete na 070 661 214.

_______________________________________________________________________

Prvi aranžmaji že na policah

Tako bo tudi letos s prvonovembrskimi aranžmaji. Prve je že pripravila. Nekaj iz suhega, nekaj polsuhega in tudi iz rezanega cvetja. Skoraj je ni barve, ki je ne bi našli v enem izmed njenih umetniško pripravljenih cvetličnih dekoracij.

“Zelo veliko se odločajo za lila ali rdeče kombinacije” pove Urhova o prvih naročilih, za letošnji dan spomina na mrtve. Pogoste so tudi jesenske barve – od rumenih, oranžnih in rjavih. “Uporabljamo kvalitetne materiale in stremimo k temu, da vstavljamo ekološke in naravne dodatke.”

Brezplačno odpeljejo na zasavska pokopališča

Stranke Urhova povabi v lokal, že pred lokalom pa lahko vidite kar nekaj njenih čudovitih umetnin. Vsekakor pa lahko aranžmaje naročite tudi po telefonu in jih prevzamete, ali pa vam jih iz cvetličarne brezplačno odpeljejo na vsa zasavska pokopališča.

Trenutno je cvetličarna odprta od 8. do 19. ure med tednom vikend 24.10. med 8. in 17. uro ter v nedeljo, 25.10. med 8. in 12. uro. V lokalu bo mojstrica cvetličnih aranžmajev tudi 31. oktobra med 8. in 17. uro.

Solarne sveče v različnih barvah.

Ob njenih umetninah pa v cvetličarni poleg klasičnih sveč najdete tudi ekološke in solarne sveče ter zelo pester darilni program. Če niti sami ne veste, kaj bi radi potem ne “šparajte jezika”. Adrijana vam bo z veseljem svetovala in predlagala, kaj bi bilo primerno za vas. Prilagodila se bo vašim željam in vam pripravila nekaj kar bo primerno tudi za vašo denarnico.

S cvetjem obdana trboveljska ulica!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...