-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: V Radečah za Ambasadorja srčnosti izbrali kar župana

-- OGLAŠEVANJE --

Prejšnji teden je v Domu kulture Radeče potekala 3. prireditev Ambasador srčnosti. V letošnjem letu je bila prireditev prav posebna, saj Zdravstveni dom Radeče praznuje 30 let samostojnega delovanja.

Dom kulture je bil že pred začetkom napolnjen do zadnjega kotička. Prvi je na radeški oder stopil Aljoša Bagola in s svojim motivacijskim govorom, ki je bil humorno obarvan, ogrel obiskovalce. Za njim je bil na sporedu kratek film o zgodovini zdravstva v Radečah, ki je med zbranimi obudil spomine na preteklost.

Franci Čeč

Vse navzoče je, kot se temu pritiče, nagovoril direktor ZD Radeče Franci Čeč, ki ga uspešno vodi v svojem drugem mandatu: “Res sem vesel in presenečen v pozitivnem smislu, da je dvorana tako polna. Lahko rečem, da sem bil v tej dvorani kar nekajkrat, ampak tako polne še ni bilo,” je ob vseh zahvalah svoj govor začel Čeč in se dotaknil tudi trenutnega stanja v zdravstvu “vsi čutimo kar se dogaja v zdravstvu, tudi Radeče se temu ne morejo izogniti, ampak prepričan sem, da skupaj z mojimi zaposlenimi delamo po najboljših močeh in verjamem, da bo tudi vnaprej tako.”

Na domači oder je stopil tudi minister za gospodarstvo, turizem in po novem tudi za šport Matjaž Han. “Z današnjim obeležjem se poklanjamo naši že daleč na okrog prepoznani skrbi za ljudi in solidarnosti med nami. Ta je v Radečah zgradila povezano skupnost v kateri skrbite in skrbimo drug za drugega in na to smo upravičeno ponosni.”

Novi Ambasador srčnosti je postal Tomaž Režun

Tomaž Režun

Napočil je čas za osrednji dogodek večera – podelitev priznanja Ambasador srčnosti. Svet uporabnikov Zdravstveni dom Radeče je za letošnjega nagrajenca izbral Tomaža Režuna, ki je bil ob prejetju nagrade vidno ganjen. Radeški župan ni skrival solz in s tem pokazal, koliko mu priznanje Ambasador srčnosti pomeni. “Danes bi najraje videl sam sebe v ogledalu, v trenutku ko je Franci prišel v mojo pisarno in mi predstavil kaj naj bi danes prejel, ker ne vem ali sem se nasmejal ali sem ga gledal z debelimi očmi. Moje funkcije, ki jih imam so samoumevne. Jaz mislim, da bi si tukaj med nami skoraj vsi zaslužili to nagrado in verjamem, da bomo v prihodnosti lahko podelili več nagrad, ker Radeče so res srčne.”

Zaključek so obeležili s slavnostnim razrezom torte, ki je nakazala 30 let uspešnega delovanja zdravstvenega doma.

Dolga leta delal s srcem in postal prvi Ambasador srčnosti

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Nova direktorica zagorske knjižnice se bo osredotočila na ranljive skupine

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo...
-- OGLAŠEVANJE --