-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: V Katapultu danes odprli katakombe z biljardom in visečo mrežo

-- OGLAŠEVANJE --

Nekaj vpogledov v prostore Katapulta smo na naši strani že pokazali, in čeprav je bila uradna otvoritev danes, Katapult v resnici že lep čas obratuje, vsaj s polovično paro.

So pa danes javnosti pokazali katakombe, kot imenujejo spodnje prostore.

Večino prostorov pisarn so že napolnili, trenutno v nekdanji Iskri najdete Jureta Zupaneka, Zoyo Baby, Saša Kastelica, Ironate, snežno kolo Hillstrike in Matica Hribarja, SOS šolo in Alenko Knez ter njihove sodelavce in seveda tudi Spacelink – tiste, ki izdelujejo raketo.

Dewesoft potreboval 7 let do prelomne točke

Dewesoft je potreboval 7 let za preboj do prelomne točke in bistvo Katapulta naj bi bilo, da podjetjem pomagajo skrajšati to začetno obdobje. Direktor Dewesofta Andrej Orožen je prepričan, da lahko zagrizenim podjetnikom z dobrimi idejami prihranijo nekaj let.

Pomagali so 10×5

Andrej Orožen in Jure Knez

Poskusni zajček takšne pomoči je bil Chipolo, ki mu je Dewesoft pomagal točno 10×5. Vam ni jasno, kaj to pomeni? Tako je predstavil pomoč Dewesofta Chipolu prav tako direktor Dewesofta Jure Knez. Gre za 10 krat po 5 minut pravih nasvetov ob pravem času. Čeprav, v šali še doda Knez, je bil vmes zagotovo tudi kakšen zgrešen nasvet.

Katapult trenutno sestavlja 8 pisarn, 5 proizvodnih postorov, konferenčna soba in sejne sobe. In ne boste verjeli, še iz treh spalnic, prostora za biljard in druženje. Obetajo se tudi igralne konzole in televizor. Tu bodo prostori za sproščene sestanke, opisuje nekaj novih pridobitev direktor Katapulta Jernej Pangeršič.

Jernej Pangeršič

Pangeršič si želi produkte, prototipe, “a to je le vodilo, ne pravilo” in, če lahko pomagajo nekomu, tudi če nima produkta, so pripravljeni “zamižati” je zatrdil.

Poleg teh, ki delujejo v pisarnah in proizvodnji, je v Katapultu prostor tudi za coworking, torej za tiste, ki bi prišli le nekaj ur, kdaj pa kdaj. Lepo urejene prostore bodo oziroma so jih že izkoristili tudi za predavanja, izobraževanja. Imajo tudi nekaj zunanjih najemnikov, ki si sposodijo le prostor.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --