-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: 3, 4, zdaj in Trbovlje razkopavajo!

-- OGLAŠEVANJE --

Dela pred pošto v Trbovljah so v polnem teku. Izvajalec je že pričel z odstranjevanjem dreves in stopnic. Poleg celotne obnove infrastrukture pred pošto, bo izvedena tudi prostorska ureditev in navezava zgornjega in spodnjega platoja, postavitev šestih kulturnih točk s klopmi in strehami na solarne celice, ki bodo omogočala proizvajanje električne energije za napajanje mobilnih naprav in osvetlitve. Na strehah bodo zapisane misli trboveljskih kulturnikov, ki se bodo projecirale na tla. Tla bodo opremljena s fotoaktivnimi tlakovci, ki čistijo zrak v neposredni okolici, prav tako bodo nameščene informacijske table z osnovnimi napotki in informacijami o občini. V sredini platoja pa bo nameščen monolit, ki bo prikazoval obraze živečih Trboveljčank in Trboveljčanov, fotografije se bodo posodabljale.

Obnova je ened izmed projektov, ki bodo realizirani v sklopu Projekta Inspiracija, ki se izvaja v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija Hrvaška 2014 – 2020, sofinancira pa ga Evropska unija.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --