3.1 C
Trbovlje
sobota, 4. decembra 2021
ZON.siAktualnoZnan voditeljski par Slovenske note 2019!

Znan voditeljski par Slovenske note 2019!

Slovenska nota 2019 je v pogonu – znanih je deset finalistov, ki se bodo septembra potegovali za svojo lastno pesem, znan je datum finalnega večera in znana je obljuba organizacijska ekipe, da bodo pripravili odličen večer za vse zbrane. Od danes pa je znan tudi voditeljski par Slovenske note 2019!

Voditeljski par, ki ga sestavljata Nejc Ašič, sicer idejni vodja Slovenske note in eden od organizatorjev projekta od samega začetka, in Nastja Galič, v prostem času operna pevka, nastopajoča v brežiških mjuziklih ter violinistka. Nejc je kot idejni vodja pogum za vodenje Slovenske note zbral letošnje leto in k vodenju povabil prijateljico Nastjo, s katero tudi skupaj študirata.

“Resnično se veselim letošnje Slovenske note, saj bo povezovala odličnih deset finalistov, odlično slovensko glasbo in super spremljajoč program, ki ga z ekipo obljubljamo. Z Nastjo nama je vodenje tako pozitivnega projekta v veliko čast, hkrati pa tudi odgovornost, zato se veseliva pozdraviti vsakega zbranega v dvorani,” komentira letošnje prireditev Nejc Ašič.

Nastja bo kot Brežičanka na hrastniškem odru Slovenske note 2019 v Delavskem domu Hrastnik nastopila prvič:  “Slovensko noto že od samega začetka pozorno spremljam in sem nadnjo naravnost navdušena! Komaj čakam, da prvič stopim na hrastniški oder in svojo ljubezen do glasbe pokažem še drugim. Čeprav moram priznati, da me živci včasih prav nemarno napadejo, me pred tem vedno obrani Nejc.” Nam zaupa simpatična mladenka.

To bo večer kvalitetne slovenske glasbe, saj bo vse finaliste v živo spremljal hišni bend Slovenske note 2019. Le eden od desetih finalistov pa bo zmagal po mnenju strokovne žirije, ki jo ekipa še sestavlja in bo javnosti znana v prvem tednu septembra, publike v dvorani Delavskega doma Hrastnik ter glasovalcev na spletnem glasovanju. Za nagrado bo od Mladinskega centra Hrastnik dobil svojo povsem novo pesem in jo izdal na slovenski glasbeni trg.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

FOTO: Čisto prava mala čarobna dežela, ki si jo lahko ogleda vsak

Ko se stemni, se v čarobni deželi prižgejo luči in srnice se usedejo pred hiško. Snežak se odpravi na pohod, lisička skrbno varuje strože...