28.4 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoDve prosti delovni mesti za pripravnika na trboveljski občini

Dve prosti delovni mesti za pripravnika na trboveljski občini

Občina Trbovlje objavila kar dve prosti delovni mesti za pripravnika, in sicer za dva pripravnika v Oddelku za premoženjske zadeve.

Kandidati za pripravnika (strokovnega sodelavca VII/1 v Oddelku za premoženjske zadeve) morajo imeti zaključeno ustrezno izobrazbo smeri PRAVO ali smeri GRADBENIŠTVO, ARHITEKTURA, URBANIZEM.

Kdo sploh je pripravnik? Na občini pojasnjujejo, da je to oseba, ki nima ustreznih delovnih izkušenj in prvič sklene pogodbo o zaposlitvi, ustrezno stopnji njene izobrazbe. Pripravnik pa je lahko tudi oseba, ki je bila predhodno zaposlena, vendar še ni končala pripravniške dobe oziroma si ni pridobila dovolj ustreznih delovnih izkušenj, za zasedbo delovnega mesta, ustreznega njeni izobrazbi.

S pripravnikom bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas 8 mesecev, pripravnik bo prejemal plačo, upravičen je tudi do plačila malice in potnih stroškov ter sorazmernega deleža letnega regresa in dopusta.

Več informacij o prostih pripravniških delovnih mestih in pogojih prijave, skupaj s prijavnim obrazcem najdete na spletni strani Občine Trbovlje, na povezavi:

– https://www.trbovlje.si/objava/406564

– https://www.trbovlje.si/objava/406559

Rok za prijavo je 17. 4. 2021.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...