6.8 C
Trbovlje
sobota, 8. maja 2021
ZON.siAktualnoDve delovni mesti na KRC-u

Dve delovni mesti na KRC-u

Kulturno rekreacijski center Hrastnik razpisuje prosta delovna mesta. Iščejo samostojnega strokovnega sodelavca in čistilca ali čistilko.

Z izbranim kandidatom, ki bo izbran na delovno mesto strokovnega sodelavca bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, za polni delovni čas, s trimesečnim poskusnim delom. Izbrani kandidat bo dela opravljal v prostorih Mladinskega centra Hrastnik oziroma v objektih, s katerimi upravlja Kulturno rekreacijski center Hrastnik v Hrastniku in na Dolu ter na terenu. Delo je občasno v manj ugodnem delovnem času, v skladu z različnimi dejavnostmi in dogodki. Pričakujejo VII. stopnjo izobrazbe – visokošolski univerzitetni program ali magisterij stroke po 2. bolonjski stopnji ter vsaj 3 leta delovnih izkušenj.

Za delovno mesto čistilca oziroma čistilke je poskusno obdobje enega meseca, gre pa za zaposlitev za polni delovni čas in delovno razmerje za nedoločen čas. Izbrani kandidat bo dela opravljal v bazenu v Hrastniku in v prostorih oz. objektih, s katerimi upravlja Kulturno rekreacijski center Hrastnik v Hrastniku in na Dolu. Pričakujejo najmanj dokončano osnovno šolo in pol leta delovnih izkušenj.

Razpis je objavljen na spletni strani KRC-a.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...