23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoDobrodelni šport fest v Zagorju: vodene vadbe, gorsko kolesarska proga, delavnice za...

Dobrodelni šport fest v Zagorju: vodene vadbe, gorsko kolesarska proga, delavnice za otroke …

Dobrodelni športni dogodek, kjer bo vsak od udeležencev lahko našel nekaj zase – na voljo bodo vodene skupinske vadbe, vodene vadbe za otroke, delavnice na Pumptracku, še pred uradnim odprtjem pa bo mogoče preizkusiti gorsko-kolesarsko progo Cilenca. Voden ogled bodo pripravili člani Kolesarskega kluba Zagorska dolina.

Vljudno vabijo vse, da se jim v sredo, 16. 6. ob 18. uri pridružite v Evroparku in naredite nekaj dobrega zase in obenem pričarate kak otroški nasmeh več.

Na dogodku bodo zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bo mogoče oddati neposredno predstavnikom Rdečega križa Zagorje na treh točkah v parku, zbrana sredstva pa bodo v celoti namenili letošnjemu letovanju otrok iz šibkejših socialnih okolij na Debelem rtiču.

Zavod za šport Zagorje, društvo Spin in Rdeči križ Zagorje v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi, Kolesarskim klubom Zagorska dolina ter društvom Športajmo z Anžetom v sredo, 16. junija, vabijo na 1. dobrodelni zagorski šport fest.

Vsi tisti, ki se dogodka ne morejo udeležiti, bi pa vseeno radi sodelovali, lahko sredstva prispevajo tudi z neposrednim nakazilom. Denar bo Rdeči križ Zagorje zbiral do nedelje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...