-- OGLAŠEVANJE --

“Dobro leto za Hrastnik”

-- OGLAŠEVANJE --

O povečevanju delovnih mest v občini, o novogradnji in rekonstrukciji dolske šole, ureditvi mestne tržnice, vzpostavitvi turistično informacijskega centra in ureditvi otroškega igrišča je na tradicionalnem prednovoletnem srečanju občine Hrastnik za predstavnike podjetij in javnih zavodov spregovoril župan Miran Jerič.

Gospodarstvu gre dobro, brezposelnost upada

“Letošnje leto za investicije ni bilo na voljo veliko denarja, saj ni bilo evropskih razpisov, ki bi jih lahko koristili. Je bilo pa to izjemno uspešno leto za hrastniške gospodarske službe. Tudi število brezposelnih v Hrastniku pada vsak mesec – iz več kot 20 odstotkov se je brezposelnost znižala na 14,6 odstotkov, povprečni osebni dohodek se viša,” je optimističen Jerič. Seveda pa ni pozabil omeniti tudi izjemnih rezultatov, ki so jih v tem letu dosegli hrastniški športniki, s Petrom Kauzerjem na čelu.

Prejeli defibrilator

Občina Hrastnik je ob tej priložnosti prejela tudi bon Zavarovalnice Triglav v vrednosti 2500 evrov za nakup štirinajstega defibrilatorja.

Namestili ga bodo v krajevni skupnosti Marno, ki združuje naselja Brdce, Krištandol, Marno in Unično.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --