-- OGLAŠEVANJE --

Dobro čiščenje zob prinese tudi nagrado

Razredna stopnja trboveljskih osnovnih šol se je vključila v vseslovensko tekmovanje čisti zobje ob zdravi prehrani, ki je to šolsko leto potekalo že 39. leto. V torek so se razredi, ki so zbrali največ točk, odpravili na nagradni izlet.

-- OGLAŠEVANJE --

4. junija je v Dvorani Tivoli potekala prireditev za zmagovalne razrede, katere so se udeležili tudi najbolj pridni umivalci zob Podružnične šole Alojza Hohkravta in Osnovne šole Ivana Cankarja. Učenci so se zabavali ob gledanju akrobacij slovenske skupine Dunking Devils, za zaključek pa so zapeli in zaplesali s skupino Čuki.

Na osnovni šoli Trbovlje je najvišje število točk dosegel 2.B razred, na podružnični šoli Alojza Hohkravta 2.D, na osnovni šoli Ivana Cankarja 5.A ter na osnovni šoli Tončke Čeč 5.B razred.

“Ker pa zmagovalci ne bi bili pravi zmagovalci, če ne bi prejeli nagrad, le-te prejmejo v prihodnjih dneh. Ekipa Zdravstvenega doma Trbovlje se vodstvom šol in seveda razrednikom vključenih razredov zahvaljuje za tako prijetno sodelovanje tekom šolskega leta. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo nasmehi naših najmlajših čisti in predvsem zdravi. Vsem učencem, ki so si prislužili zmago, pa izrekamo iskrene čestitke. Tekom šolskega leta
so se neprestano učili o higieni zob, le-to izboljševali in nadgrajevali,” so sporočili iz ZD Trbovlje.

Pravi zasavski politiki s konkretnimi idejami

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --